Oscar Bobb fikk endelig sitt første mål flagget på brystet. Norge vant 2-0 i treningskampen mot Færøyene. Neste kamp er allerede søndag mot et allerede EM-kvalifisert Skottland. 

Før kampen var det flere spillere som måtte melde forfall pga skade, Osame Sahraoui, Ørjan Håskjold Nyland, Antonio Nus og Martin Ødegaard. Landslagssjef Ståle Solbakken henter inn Aron Dønnum, Mohamed Elyounoussi og Viljar Myhra som erstattere. Sander Berge ble dagens kaptein i Martin Ødegaards fravær.

Kampen var så vidt i gang da det første målet kom. Oscar Bobb gjorde forarbeidet og Strand Larsen var på første stolpe og satt ballen kontant i nettet.

De norske gutta fortsatte å presse på og kom til flere sjanser. Oscar Bobb har vært årets snakkis fra landslaget. Han viste seg fram denne kvelden også. Og endelig fikk han ballen i mål. Bobb dundra ballen med venstrefoten fra 18 meter.
Men den største snakkisen etter kveldens kamp var Haalands skade helt på tampen av kampen. Han slengte seg fram på et innlegg og fikk foten under seg. Dette var samme fot som han har vært skadet i tidligere.

– Han får en liten vridning i ankelen, hvor han er litt sårbar. Det gjør veldig vondt med en gang, og så gir det seg ganske raskt. Så får vi se i morgen hvordan han er da, sier Sand til TV 2.

Norge – Færøyene 2-0 (2-0)
3′ 1-0 Jørgen Strand Larsen
24′ 2-0 Oscar Bobb

Startelleveren

Mathias Dyngeland

Marcus Holmgren Pedersen
Kristoffer Vassbakk Ajer
Leo Skiri Østigård ’46
David Møller Wolfe

Kristian Thorstvedt
Sander Berge 46′
Fredrik Aursnes 45′

Oscar Bobb 67′
Jørgen Strand Larsen 46′
Aron Dønnum 83′

Benyttede innbyttere
Mohamed Elyounoussi 45′
 Erling Braut Haaland 46′
Stian Gregersen ’46
Patrick Berg 46′
Hugo Vetlesen 67′
Bård Finne 83′

Søndag kl 20.45 på Ullevaal er siste kamp i EM-kvalifiseringsgruppen. Skottland og Spania er allerede kvalifisert. Norge kan kun ta seg til en play-off vis at dersom atte.