UEFA har offentliggjort vertslandene for fotball-EM for menn i 2028 og 2032. Det blir to vertsnasjoner for begge mesterskapene.

I 2024, 18 år etter VM i 2006, skal Tyskland igjen arrangere fotball-EM for menn.

Fire år senere skal EM arrangeres på de britiske øyer, med de fire nasjonene i Storbritannia som vertskap sammen med naboene fra Irland. Det betyr at fem land, hvorav fire av dem tilhører Storbritannia, får lov til å arrangere et EM. Dublin (Irland), Belfast (Nord-Irland), Cardiff (Wales), Glasgow (Skottland) og Birmingham, Liverpool, London, Manchester og Newcastle (England) har blitt nevnt som potensielle vertsbyer for mesterskapet.

Enda fire år senere, i 2032, kommer fotball-EM til Italia og Tyrkia. 20 potensielle arenaer blir til 10 innen oktober 2026. De to nasjonene hadde først lagt inn individuelle bud, men bestemte seg så for å gå sammen om et sterkt felles bud på mesterskapet.

UEFA bekreftet vertskapet for Euro 2028 og Euro 2032 tirsdag 10. oktober 2023, men siden våren 2023 har det vært klart at UEFA ikke har mottatt nye offisielle bud på arrangementet.

Vertsnasjoner EM 2028
Storbritannia (England, Wales, Skottland, Nord-Irland).
Irland

Vertsnasjoner EM 2032
Italia
Tyrkia