Velobet

Etter seier over Kroatia og tap for Irland i de to første kampene tapte Norge for gruppeleder Tyskland på Jessheim stadion tirsdag ettermiddag. Tyskland er dermed klare for EM i sommer som gruppevinner. Norge endte på tredjeplass i gruppa. 

Norge hadde et lite håp om EM-spill til sommeren før kampen mot gruppeleder Tyskland på Jessheim stadion tirsdag ettermiddag, men tyskerne scorte i hver omgang og de kunne dermed konstatere at det var de som vant gruppen og billett til sommerens EM. Tyskland vant alle tre kampene og går til EM med hele 17-0 i målforskjell.

– Etter kampen mot Irland som var skuffende både når det gjelder prestasjon og resultat, fikk vi en liten revansje i dag, i hvert fall når det gjelder prestasjon, sier landslagstrener Lena Tyriberget til fotball.no. 

– Jeg er stolt av den innsatsen spillerne legger ned i dag og det var en veldig bra gjenomført kamp. Vi var et lag som kjempet sammen og med litt marginer på vår side kunne kanskje resultatet sett annerledes ut, men til slutt var Tyskland best og vi får gratulere dem med EM-plassen.

Norge hadde et lite håp om EM-spill til sommeren før kampen mot gruppeleder Tyskland på Jessheim stadion tirsdag ettermiddag, men et tysk mål i hver omgang gjorde at det var Tyskland om kunne juble for EM-plass etter kampen. 

– Etter kampen mot Irland som var skuffende både når det gjelder prestasjon og resultat, fikk vi en liten revansje i dag, i hvert fall når det gjelder prestasjon, sier landslagstrener Lena Tyriberget. 

Irland vant over Kroatia 4-1 i den andre kampen i Norges gruppe og endte på andreplass. Norge ble nummer tre, mens Kroatia rykker ned til «League B».

EM arrangeres i Belgia fra 18. til 30. juli. EM-gruppene trekkes i Tubize 26. april.


Brighton & Hove Albion - Manchester City