Velobet

Troppen som er tatt ut til de kommende kvalifiseringskampene til EM 2024 i Tyskland. Norge spiller i gruppe A og skal møte Spania, Georgia, Skottland og Kypros. De to beste fra gruppen får EM-billett.

 

Landslagssjef Ståle Solbakken presenterte i går troppen til de to kommende EM-kvalifiseringskampene mot Spania og Georgia. Totalt er 26 spillere tatt ut i troppen

– Det blir deilig å komme i gang og vi gleder oss til å se alle igjen. Trenerteam og støtteapparat har reist mye og vi har god oversikt. Vi har vurdert 35.40 spillere og så har vi endt på disse 26. De spillerne som har vært inne tidligere har gjort det bra, sa landslagssjef Ståle Solbakken til fotball.no

Troppen

Keepere:
Jacob Karlstrøm, Ørjan Håskjold Nyland, Egil Selvik.

Forsvar:
Kristoffer Vassbakk Ajer, Fredrik Bjørkan, Birger Meling, Stian Gregersen, Andreas Hanche-Olsen, Marcus Holmgren Pedersen, Stefan Strandberg, Leo Østigård Skiri, Julian Ryerson.

Midtbane:
Fredrik Aursnes, Patrick Berg, Sander Berge, Ola Brynhildsen, Mats Møller Dæhli, Mohamed Elyounoussi, Ola Solbakken, Morten Thorsby, Kristian Thorstvedt, Hugo Vetlesen, Martin Ødegaard.

Angrep:
Erling Braut Haaland, Jørgen Strand Larsen, Alexander Sørloth.

 

Kampene

25. mars kl 20.45
Spania – Norge

28. mars kl 19.00
Georgia – Norge

Norske tider


Brighton & Hove Albion - Manchester City