Velobet

De norske U17-jentene tapte sin åpningskamp mot Belgia etter først å ha tatt ledelsen. 

J17-landslaget fikk ikke den starten de ønsket på turneringen som spilles i disse dager i Kroatia.  – Vi er selvfølgelig veldig skuffa alle sammen, sa landslagstrener Bengt Sæternes til fotball.no etter kampen. – Vi var ikke så gode som vi håpet vi skulle være. Vi hadde muligheter i dag, men Belgia håndterte underlaget bedre enn vi gjorde. Kampen ble spilt på en tung og humpete bane i Hrvace.

Tilde Andersson ga Norge ledelsen 1-0 ti minutter ut i andre omgang, men i den siste delen snudde Belgia kampen med to kjappe mål.

– Vi hadde noen store sjanser, men totalt sett kom vi ikke opp på det nivået vi vet vi kan være på. Belgia scoret et mål mer enn oss så jeg kan ikke si at det er ufortjent at de vant til slutt, men det er veldig surt, la Sæternes til hos fotball.no

Også i fjor tapte J17-landslaget åpningskampen sin i den siste og avgjørende EM-kvalifiseringen i Stavanger, men sikret likevel EM-plassen etter at de vant de to siste kampene.

England – Kroatia 4-0
Belgia – Norge 2-1

 

Neste runde:
15. mars
Norge – Kroatia kl 11.00
England – Belgia kl 15.00

Alle kamper spilles i Kroatia


Brighton & Hove Albion - Manchester City