Unibet

Tidligere i dag ble det trukket ut hvem som skal spille mot hverandre i semifinalene i Nations League. Også oppsettet for resterende kamper er satt opp. 

UEFA Nations League Finalen 2023 vil være den siste turneringen i 2022–23-utgaven av UEFA Nations League, den tredje sesongen av den internasjonale fotball-konkurransen som involverer herrelandslagene til de 55 medlemsforeningene til UEFA. Turneringen vil bli avholdt fra 14. til 18. juni 2023 i Nederland, og vil bli konkurrert av de fire gruppevinnerne av Nations League A. Turneringen vil bestå av to semifinaler, en tredjeplass-kamp og finale for å avgjøre mestere i UEFA Nations League.

Frankrike er de forsvarende mesterne etter å ha vunnet finalen i 2021. Imidlertid endte de på tredjeplass i gruppen sin og kan ikke forsvare tittelen.

Semifinale-parene ble bestemt ved hjelp av en åpen trekning i dag 25. januar 202 ved UEFA-hovedkvarteret i Nyon, Sveits. De to første lagene som ble trukket ble allokert til kamp A, mens de resterende to trukket lagene ble tildelt kamp B. For planleggingsformål ble vertslaget tildelt den første semifinalen som administrativt hjemmelag. Det administrative hjemmelaget for både sluttspillet og finalen for tredjeplassen var forhåndsbestemt som lagene som gikk videre fra semifinale 1.

De Kuip i Rotterdam og De Grolsch Veste i Enschede ble bekreftet som arenaer for turneringen 29. november 2022. Andre potensielle stadioner, som Johan Cruyff Arena i Amsterdam (den største i landet) og Philips Stadion i Eindhoven, var begge utilgjengelige for turneringen på grunn av planlagte konserter.

Hvert landslag må sende inn en tropp på 23 spillere, hvorav tre må være målvakter, minst ti dager før åpningskampen i turneringen. Hvis en spiller blir skadet eller syk alvorlig nok til å forhindre hans deltakelse fra turneringen før lagets første kamp, ​​vil han bli erstattet av en annen spiller.

Onsdag 14. juni kl 20.45
Nederland – Kroatia
De Kuip, Rotterdam

Torsdag 15. juni kl 20.45
Spania – Italia
De Grolsch Veste, Enschede

Søndag 18. juni kl 15.00
Bronsefinal
De Grolsch Veste, Enschede

Søndag 18. juni kl 20.45
Finale
De Kuip, Rotterdam