De norske kvinner og menn på U-17 og U-19-lagene er alle enda med i kvalifiseringen til europamesterskapene i år. Det første mesterskapet spilles allerede i mai. 

 

U17 kvinner

Dette mesterskapet skal avholdes i Estland fra 14. mai til 26. mai. Totalt 8 lag deltar. Det pågår nå kvalifisering til mesterskapet, og det norske laget spiller i gruppe A2 og skal møte England, Belgia og Kroatia. Det er kun vinneren av hver gruppe som kvalifiserer seg til EM. Dato for kvalik-kampene er ikke satt pr dags dato.

 

U17 menn

Dette mesterskapet skal avholdes i Ungarn fra 12. mai til 2. juni. Totalt 16 lag deltar. Det pågår nå kvalifisering til mesterskapet, og det norske laget spiller i gruppe 7 (av totalt 8) og skal møte Belgia, Kroatia og Slovenia. Det er vinneren av hver gruppe som kvalifiserer seg til EM samt de sju beste toere. Dato for kvalik-kampene er ikke satt pr dags dato.

U19 menn

Dette mesterskapet skal avholdes på Malta fra 3. til 16. juli. Totalt 8 lag deltar. Det pågår nå kvalifisering til mesterskapet, og det norske laget spiller i gruppe 1 (av totalt 7) og skal møte Frankrike, Romania og Nord-Irland. Det er kun vinneren av hver gruppe som kvalifiserer seg til EM. Dato for kvalik-kampene er ikke satt pr dags dato.

 

U19 kvinner

Dette mesterskapet skal avholdes i Belga fra 18. til 30. juli. Totalt 8 lag deltar. Det pågår nå kvalifisering til mesterskapet, og det norske laget spiller i gruppe A1 (av totalt 7) og skal møte Tyskland, Irland og Kroatia. Det er kun vinneren av hver gruppe som kvalifiserer seg til EM. Dato for kvalik-kampene er ikke satt pr dags dato.