Velobet

Juventus-spilleren Dejan Kuluevski bekreftet corona-smittet

Det svenske fotballforbundet har nå bekreftet at en av spillerne i den svenske EM-troppen har testet positivt for corona viruset. Dejan Kuluevski som vanligvis spiller for Juventus er den som har blitt smittet. Han håper på et lett og raskt sykdomsforløp som vil gjøre at han raskt kan vende tilbake i troppen. Han er nå i isolasjon. 

Alle som har hatt nærkontakt med Dejan har blitt testet og venter nå på svar. Det er svært viktig for Sverige å få slått ned et eventuelt utbrudd så fort som mulig. Dersom viruset får spredt seg i den svenske leiren vil dette kraftig svekke sveriges muligheter til å gjøre det bra i dette mesterskapet. 

Det vil heller ikke være mulig å vite om smitten har spredd seg til nærkontaktene til Dejan før om et par dager. Dette er på grunn av viruset sin inkubasjonstid. Dersom de er smittet nå vil dette fremdeles ikke vises før om noen dager.

Dette er sveriges gruppe

#
Lag
KS
S
U
T
M
P
1
Romania
0
0
0
0
0 - 0
0
2
Belgia
0
0
0
0
0 - 0
0
3
Slovakia
0
0
0
0
0 - 0
0

Hold deg oppdatert på fotball-EM her på fotball-em.com!


Brighton - Chelsea