En kort guide til hvordan du kan følge med på fotball-EM

Fotball-EM eller Euro 2020 som det heter i år er en av verdens største sportsarrangementer og bringer mange millioner seere og fotballfans sammen. Uansett om du aldri har vært særlig interessert i fotball, eller om du følger hver kamp, er det noe helt spesielt med fotball-EM. Til tross for et litt spesielt år med corona ser vi nå frem til en folkefest i sommer. Norge er dessverre ikke med i fotball-EM i år, så vi får heller se til våre naboer, Sverige, Finland og Danmark, som skal delta i årets turnering. 

EURO 2020

Nå nærmer årets fotball-EM seg med stormskritt og det er nå bare noen dager igjen før det braker løs med fotball rundt om i hele Europa. Første kamp spilles klokken 21:00, den 11. juni i Roma hvor Italia møter Tyrkia på hjemmebane, og du kan være sikker på at alle vil følge nøye med. 

Årets fotball-EM blir som sagt litt annerledes grunnet pandemien. I tidligere fotball-EM har det vært vanlig å ha vertsnasjon som holder alle kampene på ulike arenaer rundt om i landet. UEFA, som arrangerer og har ansvar for turneringen, har i år valgt å spre kampene rundt om i hele Europa slik at alle får dele gleden av kampene. Dette har blitt gjort av smittevernhensyn slik at ikke en nasjon pådrar seg store risikoer for utbrudd. Ved å spre kampene utover kan landene i hver gruppe holde seg på egne arenaer, samtidig som supporterne ikke trenger å reise like langt. 

Slik følger du med

Her på fotball-EM.com får du all informasjon om mesterskapet. Vi oppdaterer sendetider, resultater, live odds og nyheter fra mesterskapet fortløpende slik at du alltid har den beste informasjonen om turneringen. 

TV-tider

Dersom du ønsker å se kampene live vil vi vise sendetider for alle kampene pluss oddsene for lagene. Sjekk sendetider: https://fotball-em.com/kamper/

Alle kampene skal vises på NRK eller TV2 som deler på rettighetene til å vise kampene gjennom mesterskapet. De tre første kampene vil gå på NRK, før TV 2 kommer inn. 

Dersom du befinner deg i utlandet kan du sjekke hvilke kanaler som viser kampene her: TV-oversikt  

Hvor spilles kampene i fotball-EM?

Årets kamper i Euro 2020 vil spilles i totalt 11 ulike nasjoner. 

Dette er vertsnasjonene

 • Amsterdam
 • Baku
 • București
 • Budapest
 • København
 • Glasgow
 • London
 • Munchen
 • Roma
 • Saint Petersburg
 • Sevilla

Følg kampene med livescore

Ikke alle har mulighet til å se alle kampene under mesterskapet på TV. Derfor har vi laget en egen side som holder oversikt over resultatet i alle kampene live. På den måten kan du følge med på favoritten din uten å sitte klistret til TV-skjermen hele sommeren. 

Vår livescore finner du her: Livescore

 

Euro 2020 betting

Dersom du er interessert i å sette penger på kampene vil du også kunne finne informasjon om odds her på fotball-em.com. Vi vil også komme med profesjonelle og trygge bettingtips/ spilltips før kampene slik at du kan gjøre deg opp en mening om hva du kan vinne på.