Bilde: Pixabay

Den engelske landslagstreneren Gareth Southgate kunngjorde igår den engelske troppen til sommeren fotball-EM. Laget består per dag dato av 33 spillere som senere skal snevres noe inn til 26 spillere totalt. Dette er et lag vi kanskje har aller høyest forventinger til dette EM. Is it coming home? Det er det alle lurer på. England har over de siste årene komemt tilbake som en supernasjon i forballverdenen og har stjerne spillere i alle banens posisjoner.

England skal spille sine kamper i gruppe D mellom 13 og 22 juni. Alle deres kamper skal også spille spå hjemmebanen i Landon, Wembley Stadium. Dette blir en enorm folkeferst for de engelske supporterne og vi forventer sterkt spill gjennom hele mesterskapet av England.

Tysklands lagoppstilling til fotball EM

Angrepsspillere: 

Dominic Calvert-Lewin, Phil Foden, Jack Grealish, Mason Greenwood, Harry Kane, Marcus Rashford, Bukayo Saka, Jadon Sancho, Raheem Sterling, Ollie Watkins.

Midtbanespillere:

Jude Bellingham, Jordan Henderson, Jesse Lingard, Mason Mount, Kalvin Phillips, Decan Rice, James Ward-Prowse.

Forsvarsspillere:

Trent Alexander-Arnold, Ben Chilwell, Conor Coady, Ben Godfrey, Reece James, Harry Maguire, Tyrone Mings, Luke Shaw, John Stones, Kieran Trippier, Kyle Walker, Ben White.

Keepere:

Dean Henderson, Jordan Pickford, Sam Johnstone, Aaron Ramsdale.

Les mer om EURO 2020 på fotball-em.com!