Velobet

Bilde: Pixabay

I går, 24. mai, anonnserte Spania sin EM-tropp til EURO 2020. Til tross for at Spania ikke har prestert så godt som forvemntet i de siste mesterskapenen har de en fantastiosk spillerstall i årets EM. Dette blir for øvrig også deres første EM siden noen sinne uten en spiller fra Real Madrid, ettersom Sergio Ramos ikke fikk tilbud o plass. Ramos er en av verdens beste forsvarsspillere og har sammen med Ronaldo vært en av grunnelementene i klubben. Det at han nå blir vraket til årets fotball-EM kan båse si noe om formen og nivået til de spanske spillerne for tiden, eller mer om Ramos prestasjoner over vinteren. Uansett ser det ut som et sterkt lag som er klare til å sloss om en billett ut av gruppe E til sluttspillet. 

Spanias lagoppstilling til fotball-EM

Angrepsspillere: 

Dani Olmo, Mikel Oyarzaba, Alváro Morata, Gerard Moreno, Ferran Torres, Adama Traoré, Pablo Sarabía

Midtbanespillere:

Sergio Busquets, Rodri, Pedri, Thiago Alcantara, Koke, Fabian Ruiz

Forsvarsspillere:

José Luis Gayá, Jordi Alba, Pau Torres, Aymeric Laporte, Erik García, Diego Llorente, Cesar Azpilicueta, Marcos Llorente

Keepere:

Unai Simon, David de Gea, Robert Sanchez

Les mer om EURO 2020 på fotball-em.com!


Brighton - Chelsea