Velobet

Photo: UEFA

UEFA EURO 2020 “We Are The People” 

Martin Garrix har nå sammen med Bono og The Edge utgitt årets EM-sang som vanligvis blir en stor hit under mesterskapet. 

Laget for EM

Sangen ble utelukkende skrevet med tanke på fotball EM, og tar for seg problemstillinger som verden møter. “We Are The People” er et typisk navn på sangen, ettersom både EM og VM sangene ofte legger vekt på samhold, fred, respekt og glede. 

I tillegg til en flott lyrikk er også toneleiet relativt enkelt som gjør det lett å synge med. I tidligere mesterskap har dette vært spesielt viktig da det oppfordres til allsang på tribunene. 

Under en måned til EM

Nå er det under en måned til mesterskapet blåses i gang, og det skal etter planen spilles rundt om på ulike stasjoner rundt om i Europa. At EM-sangen nå er utgitt gir den forhåpentligvis nok tid til å plukkes opp av folk og gjøre oss kjent med den før avsparket 11.juni. Utgivelsen er derfor trolig et planlagt trekk av UEFA for å sette stemningen og rette oppmerksomheten til fotball EM. 

EM-sangen

Sangen er produsert av den verdenskjente DJen Martin Garrix som har hatt en rekke populære sanger oppigjennom, der Animals var hans første gjennombrudd. I tillegg til stjerne DJen er også Bono og The Edge med, og Garrix har vært utrolig fornøyd med samarbeidet og resultatet. 

«I’m very proud of what we did together and excited to finally share it with the world!»

#EUROHYPE

Sangen er nå tilgjengelig på alle de store strømmeplatformene, samt på Youtube. #Eurohype er også et nytt tilskudd i tillegg til EM-sangen. 


Brighton - Chelsea