Velobet

José Mourinho stiller som ekspert under EM

Kun en drøy uke etter Tottenham manageren mistet jobben er José Mourinho klar som ekspert under sommerens fotball EM for Talksport. 

Han er selv begeistret for jobben og forteller Talksport at:

– Jeg er helt oppslukt av fotball. Jeg elsker å jobbe med det. Jeg har ikke jobbet med det i en uke, og jeg savner det allerede.

Den 58 år gamle portugiseren er av verdens beste managere og har gjennom sin karriere ledet en rekke store lag som, Porto, Chelsea, Inter Milan, Real Madrid, Manchester United og Tottenham. Denne erfaringen gir han dype kunnskaper om sporten og vil dermed kunne stille med fakta og forklaringer på så og si det meste under mesterskapet. 

José Mourinho begynner jobben først i juni, da EM starter 11. juni, og han vil være med på en rekke radiosendinger, samt fem av sluttspill kampene. Til tross for en brutal avskjed fra Tottenham vil både engelske og andre nasjoner uten tvil nyte godt av hans kunnskaper under europamesterskapet til sommeren. 

Les mer om fotball EM på fotball-em.com!


Brighton & Hove Albion - Manchester City