Å bruke live odds til å spille live rundt store kamper øker kampopplevelsen din. Du kan enkelt følge utviklingen enten på stedet i arenaen, foran TV-en eller hvorfor ikke via en live odds resultat-app. Fordelene med å satse på live odds er at du hele tiden samler mye informasjon om hvordan kamputviklingen ser ut. Når du satser på live odds, endres oddsen hele tiden. Det kan være fordi det har vært mål i kampen, et lag er utvist eller det bare er litt tid igjen i kampen.

Live odds

Husk at selv om du ser på kampen, må du alltid lese før kampen begynner for å ha så god sjanse som mulig for å vinne. Det kan ofte være at et lag alltid er bra i den første perioden, men så blir sliten og taper i andre omgang, eller for eksempel slipper et lag ofte i faste situasjoner på slutten av kampene.

Det er mulig å satse på live odds fra både datamaskinen og telefonen din.

🤷 Hva er live odds?

Live odds eller live betting er det samlede navnet for spill på en kamp som allerede har startet. Det kan være at bare noen få minutter av en kamp i fotball EM har gått til det bare er noen minutter igjen av kampen. Å satse på live odds øker stemningen i sofaen, og du har sjansen til å vise frem din kunnskap til vennene dine.

⚽️ Er det odds under fotball EM?

Alle tippeselskapene du finner på dette nettstedet tilbyr live tipping under fotball EM. Utvalget av hva de forskjellige tippeselskapene tilbyr for live odds er forskjellig. Hvis et tippeselskap tilbød et spesialmarked før avspark, er det slett ikke sikkert at dette tippemarkedet er tilgjengelig under kampen.

Et felles marked som vanligvis ikke er tilgjengelig, er hvis en bestemt spiller får gult kort under kampen. I løpet av kampen endres oddsen hele tiden, så det er viktig for deg som spiller å hele tiden sjekke hva oddsen er når du vil plassere innsatsen. Du kan enkelt gjøre dette med mobiltelefonen.

🏃 Hva er de vanligste spillene under fotball EM?

Det vanligste spillet er å satse på hvilket lag som vinner en bestemt kamp når du spiller odds. Andre populære spill er hvilket lag som scorer neste mål og hvilken spiller som scorer neste mål. Satsingen på at en bestemt spiller scorer neste mål i kampen er alltid høye odds.

Et tips er å spille på en spiller som er en straffeskytter i laget. Å plassere betts på en spiller som er en straffesparkskytter forbedrer sjansene dine for å vinne spillet. Det er imidlertid viktig at denne typen spill ikke spilles med store mengder. Den store analysen må legges til hvis det er et visst antall mål i kampen eller hvilket lag som vinner kampen.

💡 Hvem tilbyr odds?

Alle tippeselskapene du finner på siden vår tilbyr live odds under fotball EM. Antallet live-spill hos spillselskapene er nesten et like stort marked som det før kampen starter. Husk imidlertid at alle spesielle odds bare gjelder før live-spill. Dette betyr at hvis du skal delta i kampanjer eller booste odds, må du plassere dette spillet på det vanlige markedet og ikke som live odds.

Det kan også være slik at showbettingselskaper ikke tilbyr live odds med freebet og bonuspenger, sjekk alltid reglene som gjelder for det spesielle bettingfirmaet du bruker før du satser live.

ComeOn logo
  • Sett in 100 kr – få 600 kr å spela for + Lykkeshorts/Chillikini

  • Bonusen må omsettes 8x med odds på 2.00 eller høyere

  • Regler og vilkår gjelder

Hent Bonus
Unibet
  • Sett in 100 kr – motta en bonus opp til 1000 kroner

  • Bonusen må omsettes 10x med odds på 1.40 eller høyere

  • Regler og vilkår gjelder

Hent Bonus
Mobilebet
  • Sett in penger – motta en bonus opp til 500 kroner

  • Bonusen må omsettes 8x med odds på 1.80 eller høyere

  • Regler og vilkår gjelder

Hent Bonus

Hva er fordelene med å satse?

Den absolutt største fordelen med å spille på live odds er at du som spiller kan lage din egen ide om hvordan kampen vil utvikle seg. Det kan være at det blir et tidlig mål i kampen, eller at favorittene blir tvunget til å erstatte superstjernen.

En annen god grunn til å satse på live odds er å se hvilke værforhold kampen spilles i. Hvis det er sterk vind og regn, er det ofte dette som gir problemer for laget som spiller i motvind. Å kunne få informasjon fra kommentatoren og ekspertkommentatoren kan være en avgjørende del av hvor mye du tør å spille for. Husk å lytte til hva ekspertkommentatoren sier da deres posisjon i arenaen ofte gir et bedre bilde av kampen enn om du sitter foran en TV.

Hva er ulempene ved å spille live betting?

Ulempene med å spille live er at du ofte overanalyserer alle situasjoner i kampen. En god spiller plasserer alltid sine spill før kampen, og fyller på igjen eller sikrer sine spill under kampen. Å begynne å overanalysere spillet er en risikofaktor når du satser på live odds.

En annen stor ulempe er at ved å spille live odds prøver du å vinne tilbake tidligere tap. Å prøve å vinne tilbake tap er ikke en god grunn til å satse på spillet. Du har sannsynligvis ikke lest nok om kampen og gjør derfor dårlige spill. Du bør heller aldri prøve å vinne tilbake tidligere tap, dette er et tegn på at du kan være avhengig av gambling. Spill derfor aldri for penger du ikke har råd til å tape.