Å bruke live odds til å spille live rundt store kamper øker kampopplevelsen din. Du kan enkelt følge utviklingen enten på stedet i arenaen, foran TV-en eller hvorfor ikke via en live odds resultat-app. Fordelene med å satse på live odds er at du hele tiden samler mye informasjon om hvordan kamputviklingen ser ut. Når du satser på live odds, endres oddsen hele tiden. Det kan være fordi det har vært mål i kampen, et lag er utvist eller det bare er litt tid igjen i kampen.

Live odds

Husk at selv om du ser på kampen, må du alltid lese før kampen begynner for å ha så god sjanse som mulig for å vinne. Det kan ofte være at et lag alltid er bra i den første perioden, men så blir sliten og taper i andre omgang, eller for eksempel slipper et lag ofte i faste situasjoner på slutten av kampene.

Det er mulig å satse på live odds fra både datamaskinen og telefonen din.

🤷 Hva er live odds?

Live odds eller live betting er det samlede navnet for spill på en kamp som allerede har startet. Det kan være at bare noen få minutter av en kamp i fotball-EM har gått til det bare er noen minutter igjen av kampen. Å satse på live odds kan øke stemningen i sofaen, og du har sjansen til å vise frem din kunnskap til vennene dine.

⚽️ Er det odds under fotball-EM?

Alle tippeselskapene du finner på dette nettstedet tilbyr live tipping under fotball-EM. Utvalget av hva de forskjellige tippeselskapene tilbyr for live odds er forskjellig. Hvis et tippeselskap tilbød et spesialmarked før avspark, er det slett ikke sikkert at dette tippemarkedet er tilgjengelig under kampen.

Et felles marked som vanligvis ikke er tilgjengelig, er hvis en bestemt spiller får gult kort under kampen. I løpet av kampen endres oddsen hele tiden, så det er viktig for deg som spiller å hele tiden sjekke hva oddsen er når du vil plassere innsatsen. Du kan enkelt gjøre dette med mobiltelefonen.

🏃 Hva er de vanligste spillene under fotball EM?

Det vanligste spillet er å satse på hvilket lag som vinner en bestemt kamp når du spiller odds. Andre populære spill er hvilket lag som scorer neste mål og hvilken spiller som scorer neste mål. Satsingen på at en bestemt spiller scorer neste mål i kampen er alltid høye odds.

Et tips er å spille på en spiller som er en straffeskytter i laget. Å plassere betts på en spiller som er en straffesparkskytter forbedrer sjansene dine for å vinne spillet. Det er imidlertid viktig at denne typen spill ikke spilles med store mengder. Den store analysen må legges til hvis det er et visst antall mål i kampen eller hvilket lag som vinner kampen.

💡 Hvem tilbyr odds?

Alle tippeselskapene du finner på siden vår tilbyr live odds under fotball EM. Antallet live-spill hos spillselskapene er nesten et like stort marked som det før kampen starter. Husk imidlertid at alle spesielle odds bare gjelder før live-spill. Dette betyr at hvis du skal delta i kampanjer eller øke oddsen, må du plassere dette spillet på det vanlige markedet og ikke som live odds.

Det kan også være slik at showbettingselskaper ikke tilbyr live odds med freebet og bonuspenger, sjekk alltid reglene som gjelder for det spesielle bettingfirmaet du bruker før du satser live.

Unibet
  • Sett in 50 € – motta en bonus opp til 100 €

  • Bonus må omsettes 6 ganger med minsteodds på 1,40

  • Regler og vilkår gjelder

Hent Bonus

18+, velkomstbonusen gjelder kun for nye kunder. Minste innskudd € 10. Bonusen er gyldig i 30 dager. hjelpelinjen.no. Spill ansvarsfullt. Tilbudet kan kun benyttes en gang.

Velobet logo
  • 150% velkomstbonus opp til
    1000 €

  • Bonus og inskudd må omsettes 15 ganger på minst tre kamper, hver med odds på minst 1.30.

  • Les mer på regler og vilkår

Til Velobet

18+, velkomstbonusen gjelder alle nye kunder. Minimumsinnskudd 20 €. Maks bonus er 1000 €. Bonusen vil bli kreditert til kundens konto automatisk etter det første innskuddet er gjort. For å motta bonusen må du aktivere den manuelt før du plasserer innsatsen. Bonusen må bli omsatt innen 30 dager. Bonus og inskudd må omsettes 15 ganger på minst 3 arrangementer, hvert med en odds på minst 1,30. Hjelpelinjen.no. Spill ansvarlig. Tilbudet kan kun benyttes en gang.

💰 Spilltyper som finnes som liveodds under Fotball-EM

Vinner av kampen
Den vanligste spilltypen både når det gjelder odds før kampen og når det gjelder livespill. Spillet går ut på å spille på utfallet av kampen og hvem som vinner når sluttsignalet går. Du kan spille 1 på at hjemmelaget vinner kampen, X på at kampen ender uavgjort eller 2 på at bortelaget vinner kampen.

Over/under antall mål
Et spill som har blitt svært populært de siste årene, er å tippe antall mål i en kamp. Når det gjelder liveodds, velger spillselskapene vanligvis en «mållinje» basert på hvordan kampen ser ut, tidligere kamper og hvilke lag som spiller. Det kan være at du skal spille på Over/Under 2,5 mål i en kamp. Hvis du spiller over, må det være minst 3 mål i kampen, og hvis du spiller under, gjelder dette.

Vinner av omgangen
Samme prinsipp som når du spiller på kampens vinner. Men i stedet for å spille over hele 90 minutter, spiller du bare på hvem som vinner enten første eller andre omgang.

Neste målscorer
Et morsomt spill hvis du følger kampen live, kan være å gjette hvem som blir neste målscorer i kampen. Du spiller på en utvalgt spiller, og hvis vedkommende scorer neste mål i kampen, vinner du oddsen. Disse oddsen er vanligvis relativt høye, og det kan være fine godbiter å hente i kampene.

Antall mål et lag scorer
Dette er akkurat som over/under antall mål. Men i stedet for å spille på hele kampen, spiller du kun på ett lags mål. Du kan spille på at hjemmelaget scorer over/under 1,5 mål i kampen. Så selv om bortelaget skulle score mange mål, teller ikke innsatsen, og det er kun målene til laget du satser på som teller.

Dobbel sjanse
At du sikrer innsatsen din. Dette er samme prinsipp som å spille på vinneren av kampen, men i stedet for bare å spille på ett utfall av kampen, sikrer du det. Du spiller enten på at kampen ender 1X, X2 eller 12. Det vil si at hvis du spiller 1X, vinner du hvis kampen ender med hjemmeseier eller uavgjort. Disse oddsene er vanligvis litt lavere. Men hvis en favoritt ligger under, kan til og med en dobbel sjanse for at de i det minste klarer å spille uavgjort være verdt å spille på likevel.

Riktig resultat
Dette er rett og slett spill på nøyaktig riktig resultat av en kamp. Du kan for eksempel spille på at kampen mellom Sverige og Polen ender 1-0 til Sverige. Hvis kampen ender 1-0 til Sverige, vinner du spillet. Men alle andre resultater er tapende spill. Det kan være svært vanskelig å tippe riktig resultat, og derfor er oddsen for å tippe riktig resultat vanligvis svært høy. Så hvis du klarer å treffe et slikt spill, bør du være fornøyd!

Antall mål jevnt/ulike
Her skal du tippe på om det blir et partall eller oddetall mål i en kamp. Hvis du spiller på at det blir et partall mål i en kamp, vinner spillet ditt hvis kampen ender med 0, 2, 4, 6, 8 eller 10 mål. Det spiller ingen rolle hva de andre resultatene er, så lenge det totale antallet mål er likt, vinner du. Hvis du spiller på at det blir et ujevnt antall mål, vinner du hvis det blir 1, 3, 5, 7 eller 9 mål i en kamp.

Spillbyggeren
Dette er en ny funksjon som stadig flere spillselskaper begynner å ta i bruk. Den går ganske enkelt ut på at du velger en eller flere kamper du vil spille på, og deretter lager du dine egne odds. Det kan være både pre-game odds og live odds som du kan bruke spillbyggeren til.

Når du bruker spillbyggeren, kan du for eksempel spille på at det blir over 2,5 mål i kampen, at hjemmelaget vinner, men samtidig ikke slipper inn mål. Disse oddsen er ikke allerede tilgjengelig hos spillselskapet, så du bygger spillet selv og mottar deretter et oddsforslag fra spillselskapet som du kan plassere spillet ditt på.

Hva er fordelene med å satse?

Den absolutt største fordelen med å spille på live odds er at du som spiller kan lage din egen ide om hvordan kampen vil utvikle seg. Det kan være at det blir et tidlig mål i kampen, eller at favorittene blir tvunget til å erstatte superstjernen.

En annen god grunn til å satse på live odds er å se hvilke værforhold kampen spilles i. Hvis det er sterk vind og regn, er det ofte dette som gir problemer for laget som spiller i motvind. Å kunne få informasjon fra kommentatoren og ekspertkommentatoren kan være en avgjørende del av hvor mye du tør å spille for. Husk å lytte til hva ekspertkommentatoren sier da deres posisjon i arenaen ofte gir et bedre bilde av kampen enn om du sitter foran en TV.

Hva er ulempene ved å spille live betting?

Ulempene med å spille live er at du ofte overanalyserer alle situasjoner i kampen. En god spiller plasserer alltid sine spill før kampen, og fyller på igjen eller sikrer sine spill under kampen. Å begynne å overanalysere spillet er en risikofaktor når du satser på live odds.

En annen stor ulempe er at ved å spille live odds prøver du å vinne tilbake tidligere tap. Å prøve å vinne tilbake tap er ikke en god grunn til å satse på spillet. Du har sannsynligvis ikke lest nok om kampen og gjør derfor dårlige spill. Du bør heller aldri prøve å vinne tilbake tidligere tap, dette er et tegn på at du kan være avhengig av gambling. Spill derfor aldri for penger du ikke har råd til å tape.