Her finner du informasjon om billettsalg til Norges kamper under kvalifiseringen til fotball-EM. Både herrelandslaget, damelandslaget og juniorlandslag spiller jevnlig viktige kamper der avansement til EM står på spill.

Brighton & Hove Albion - Manchester City

Se hjemmekamper under EM-kvaliken

Hvis du er interessert i å se en av lagets hjemmekamper på stedet, kan du kjøpe billettene dine via Ullevaal Stadion og hos NFF. Husk at medlemmer av Supporterklubben får forkjøpsrett hos NFF.

Billetter til mennenes EM-kvalikkamper

I 2023 spiller mennene kvalifisering til EM 2024, hvor åtte kamper venter. For å komme videre til turneringen kreves en topp-to plassering i gruppen, ellers kan laget få en ny sjanse i EM-sluttspillet våren 2024. Det norske herrelandslagets hjemmekamper under kvalifiseringen til fotballen EM spilles på Ullevaal Stadion.

Mennenes aktuelle kvalik-kamper

  • Lørdag 25. mars kl 20.45 Spania – Norge (La Rosaleda, Malaga)
  • Tirsdag 28. mars kl 19.00 Georgia – Norge (Batumi Stadium, Batumi)
  • Lørdag 17. juni kl 18.00 Norge – Skottland (Ullevaal Stadion, Oslo)
  • Tirsdag 20. juni kl 20.45 Norge – Kypros (Ullevaal Stadion, Oslo)
  • Mandag 11. september kl 20.45 Norge – Georgia (Ullevaal Stadion, Oslo)
  • Torsdag 12. oktober kl 20.45 Kypros – Norge
  • Søndag 15. oktober kl 20.45 Norge – Spania (Ullevaal Stadion, Oslo)
  • Søndag 19. November kl 20.45 Skottland – Norge (Hampden Park, Glasgow)

Billetter till damenes EM-kvalikkamper

Neste EM for damene blir sommeren 2025, hvor Norge er et av landene som har vist interesse for å holde hele turneringen sammen med de andre nordiske landene. Dersom EM spilles på norsk jord, kan det hende at de norske kvinnene ikke trenger å spille noen kvalifiseringskamper, men ellers starter kvalifiseringen høsten 2023 og varer til og med høsten 2024. De norske damenes landslaget hjemmekamper under kvalifiseringen til fotball-EM spilles ikke på en fast. Dette åpner for muligheten for at flere får mulighet til å møte opp på kampene.

Billetter til U21-landslagets EM-kvalikkamper

Det norske juniorlandslaget har kvalifisert seg til U21-EM 2023 som spilles 21. juni til 8. juli i Georgia og Romania. U21-gutta skal spille i gruppe D mot Sveits, Frankrike og Italia

Den neste kvalifisering til EM 2025 starter våren 2023. Norge er i gruppe A og skal møte: Italia, Irland, Tyrkia, Latvia og San Marino. Første kvalifseringskamp for Norge er i september 2023.

Landslaget har ikke en fast arena for sine hjemmekamper, men reiser vanligvis landet rundt i løpet av kvalifiseringsåret. Dette åpner for muligheten for at flere får mulighet til å møte opp på kampene.

Book pakkereiser til kvalikampene

For de som ønsker å kunne bestille alt som har med en EM-reise å gjøre samtidig, finnes det i dag en rekke selskaper som pakker og selger ferdige fotballreiser. Pakketurer som disse er en stor favoritt blant supportere som ikke vil bruke tid og energi på å lete etter fly og overnatting.