Her presenterer vi den komplette tabellen med alle TV-tider for alle kampene i kvinnenes Nations League-sesong 2023/2024. I Norge er det Nrk og TV2 som deler på rettighetene til det norske kvinnelandslagets kamper i hele denne perioden og dermed vil vise kvinnelandslagets kamper. Merk at det er starttidspunktet for kampene som presenteres, og at sendingen før en kamp kan starte noe tidligere.

NATIONS LEAGUE 2023/2024 TV-TIDER

TV-TIDER NATIONS LEAGUE SLUTTSPILLET

Dato Tid Kamp Kanal
Februar 2024 TBA Semifinale 1 TBA
Februar 2024 TBA Semifinale 2 TBA
Februar 2024 TBA Bronsefinale TBA
Februar 2024 TBA Finale TBA

TBA

Alle TV-tider i vår Nations League-tabell er oppgitt i norsk tid. Vær oppmerksom på at TV-tider og kanaler i Nations League 2023 kan endres på kort varsel, og at fotball-em.com ikke er ansvarlig for dette.

📺 Fullstendig tablå med tv-tider Nations League 2023/2024

De norske sendingene fra kvinnenes Nations League kommer til å foregå på NRK og TV2s kanaler, noe som betyr at det er mange kanaler kampene kan vises på fremover. I tillegg vil det også være tilgjengelig i strømmetjenestene til NRK og TV2.

For de som liker å se landslagsfotball, gir Nations League en ekstra mulighet til å følge slike kamper. Det som gjør kampene her unike sammenlignet med for eksempel et EM eller en EM-kvalifiseringskamp, er at lagene her møter lag som er på samme nivå som dem selv. Det betyr at det kan være vanskelig å spå en vinner på forhånd, noe som øker spenningen.

TV-rettigheter for fremtidige og tidligere sesonger

TV2 har rettighetene for herrenes Nations league fram til 2028, mens på kvinnesiden deler NRK og TV2 disse i 2023-sesongen.

TV-rettigheter for kommande og tidligere sesonger

Mennenes sesong 2018/2019: TV2
Mennenes sesong 2020/2021: TV2
Mennenes sesong 2022/2023: TV2
Kvinnenes sesong 2023/2024: NRK og TV2
Mennenes sesong 2024/2025: TV2
Kvinnenes sesong 2025/2026: Ukjent
Mennenes sesong 2026/2027: TV2
Kvinnenes sesong 2027/2028: Ukjent

🇳🇴 Sendinger av Norges Nations League-matcher

Her viser vi sendingene av Norges kamper i Women’s Nations League. NRK og TV2 har æren av å sende kampene.

  • 22. september Norge – Østerrike (sendes hos NRK)
  • 26. september Portugal – Norge (sendes hos NRK)
  • 27. oktober Norge – Frankrike
  • 31. oktober Frankrike – Norge
  • 1. desember Norge – Portugal
  • 5. desember Østerrike – Norge

Alle tider er oppgitt i norsk tid. Vi oppgir sendekanal så snart det foreligger. 

🖥️ Følg Nations League Online – Stream Nations League

Som nevnt ovenfor vil den neste utgaven av Nations League bli vist på NRK og TV2.

Hvis du vil strømme kampene fra Nations League fra NRK i utlandet, må du først logge inn med BankID for å bekrefte din identitet. Etter dette kan du fritt se alt som ligger på nettspilleren til NRK og se programmer direkte. For å se kamper på TV2 sin plattform, trenger du å logge inn på TV2-play.

Fordelene med å se fotballkamper på nett er mange. For det første trenger du ikke en TV for å se kampene, du kan følge alt direkte på mobilen, datamaskinen eller nettbrettet. Det betyr igjen at du kan se kampen uansett hvor du befinner deg – på toget, på jobb eller kanskje fra feriehuset.

Stream Nations League 2023 via mobil eller nettbrett

Hvis du er på farten under Nations League-kampene, kan du selvsagt følge dem på mobilen. Alt du trenger er en fungerende nettverkstilkobling og en konto hos strømmetjenestene. Vi anbefaler at du laster ned appen deres til nettbrettet eller mobiltelefonen og logger inn med opplysningene dine. Appene er tilgjengelig for både iOS- og Android-telefoner og gir en smidigere strømmeopplevelse enn om du logger inn direkte i nettleseren.

Stream Nations League via spillselskaper

Det hender også at spillselskapene som tilbyr odds på kampene, viser kamper fra ligaen på plattformen sin. At bettingselskapene tilbyr akkurat denne tjenesten er noe som blir stadig vanligere, og som på mange måter gir større merverdi for kundene. På denne måten kan de ta del i kampen på ett sted, samt alle spillene som er tilgjengelige på møtet.

Ofte kreves det en litt større innsats enn bare å opprette en konto hos spillselskapet for å kunne streame kampen, men kravene kan variere. I noen tilfeller må du spille et visst beløp på det aktuelle møtet, mens andre krever et spesifikt innskuddsbeløp på kontoen.

⏰ Når begynner Nations League-sesongen 2023/2024?

Torsdag 21. september spilles de første kampene i årets gruppespill i Nations League for menn. Først i februar 2024 avrundes sesongen med det spennende sluttspillet. For kvinnene starter sesongen september 2023 og finalene spilles i februar 2024.

📺 Hvem sender Nations League?

Det er TV2 som har rettighetene på mennenes side, mens NRK og TV2 deler tv-rettighetene på kvinnenes kamper.

📱 Kan jeg streame kampene fra Nations League?

Kampene er tilgjengelig på TV2 og NRKs plattformer.

🌍 Tidssoner for Nations League-kampene 2023/2024

Under Nations League spilles kampene i flere forskjellige land, noe som kan bety noen tidsforskjeller avhengig av hvor kampene finner sted. Europa har flere ulike tidssoner, og den norske tiden for TV-sendingen kan derfor avvike fra den lokale tiden for avspark.

Norge gruppe består denne gangen av Frankrike, Portugal og Østerrike, som alle befinner seg i samme tidssone som Norge. Det betyr at vi ikke trenger å tenke på tidsforskjeller for Norges kamper denne sesongen.